SPECIALISTER PÅ SKYLIFTAR

VAD VI GÖR


Vi på JLH Service är experter inom skyliftsreparation och vårt fokus ligger på hållbarhet och miljö. Vi strävar efter att erbjuda hållbara lösningar och arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan. Genom vår expertis och erfarenhet kan vi säkerställa att dina skyliftar håller högsta kvalitet och fungerar optimalt, samtidigt som vi tar hänsyn till miljön.


Vår vision på JLH Service är att vara ledande inom skyliftsreparation samtidigt som vi värnar om miljön. Med vår expertis arbetar vi för att hålla skyliftarna i toppskick och förlänga deras livslängd, vilket minskar behovet av att köpa nya och därmed minskar vår miljöpåverkan. För oss är hållbarhet och miljömedvetenhet en självklarhet och något vi tar på största allvar. Vi är stolta över att vara din partner när det gäller skyliftsreparation med fokus på hållbarhet.

VARFÖR VÄLJA OSS


När det gäller skyliftsreparationer finns det flera anledningar att välja JLH Service. För det första har vi års erfarenhet och expertis inom området, vilket ger oss förtroendet att hantera även de mest komplexa reparationerna. För det andra prioriterar vi snabb och effektiv service för att minimera driftstopp för våra kunder. Slutligen erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och flexibla lösningar för att passa olika budgetar.

VÅRA EXPERTER

Jonas Henemalm

Servicetekniker/ägare

Jonas@jlhservice.se

0737-759884

Simon Friberg

Servicetekniker

simon@jlhservice.se


Marcus Emanuelsson

Servicetekniker